dijous, 17 de gener del 2013

Brunch Barceló Raval, un brunch amb "però"

A Barcelona, el Brunch Barceló Raval és l'última moda. Nosaltres, els llaminers, l'hem anat a tastar i us ho expliquem. 

El brunch es divideix en la zona B-Lounge (el restaurant de l'hotel, un local preciós i molt original) i la zona de bar. Val 25 euros per persona, i el que volem criticar és precisament la relació qualitat-preu. Heu de saber que el preu inclou:

De la zona B-Lounge...
Vista general del B-lounge


1. Continental Corner: amb una gran varietat de pans (força bons), uns quants formatges i embotits. Però: La selecció de melmelades és pobríssima, només dos gustos diferents d'una típica marca de supermercat. No hi ha pernil. 
Vista general del Contiental Corner, amb pa, melmelades, embotits, truites i formatges


Plat de pans diferents i selecció de formatges



2. Salad Corner: amb molta varietat d'amanides, alguns pintxos, alguns plats freds (arròs), una sopa calenta (aquell dia era brou de pollastre), verdures a la brasa (delicioses delicioses), diversos tipus de sal (rosa, maldon...). No hi ha però.

Vista general del Salad Corner, amb una selecció d'amanides i entrants freds


Plat d'amanida, verdures a la brasa i un pintxo




3. Coffe & Bakery Corner: amb cafè i infusions i una selecció de brioixeria. Però: Horrorós, desmereix tot el brunch. El cafè no era de màquina, era un termo amb una cosa aigualida que no es podia beure. El te te l'havies de fer amb l'aigua d'unes teteres que no era calenta, ni tan sols tèbia (vam haver de demanar que la canviessin). El pitjor de tot era la brioixeria: els muffins eren industrials i molt dolents, els dònuts també (ni tan sols eren dònuts autèntics), el pastís de xocolata era el típic prefabricat. Tot això contrastava descaradament amb els croissants, que eren espectaculars. 

Vista general del Coffe & Bakery Corner, amb dònuts, mufins, croissants i pastís de xocolata

Plat amb una selecció de brioxeria


Sweet Corner: Juntament amb la fruita (molt bona) hi havia dos o tres tipus de pastissos, tallats a dauets. Però: No es podien arribar a menjar, la pinta indicava que seria com el típic pastís envasat que venen en una gran superfície, i era pitjor que això... Directament no en posem cap foto perquè feia llàstima.
Plat de fruita




Ou benedictine o fiorentine: Un dels punts forts del brunch. El preu inclou un ou amb espinacs o bé amb pernil, us el fan al moment. Deliciós.



Ous fiorentine (amb espinacs, formatge i salsa holandesa)


De la zona bar
El preu inclou:
- Un suc de taronja (teòricament fet al moment). Però: Un granini és mil vegades més bo.
- Un Bloody Raval o un Cava Recovery (amb suc de taronja) o Cava. Vam demanar un Bloody Raval (de qualitat qüestionable) i, com que a la llaminera no li agrada gaire l'alcohol, vam canviar el còctel per un cafè amb llet (un bon cafè de màquina, per compensar aquell desastre dels termos).


Més peròs
No pot ser que un àpat de dues persones a 50 euros (25 euros per cap) no inclogui ni un trist got d'aigua. De suc només en podies veure un got, el que et donava el cambrer i s'ha acabat. Això sí, a la taula hi posen gots buits i quan vas a omplir-lo descobreixes que no hi ha la típica zona d'aigües i sucs de qualsevol bufet. Has de comprar la beguda a part, un detall molt lleig. Aquest àpat de 25 euros per cap tampoc no inclou un cafè passable. La brioixeria, excepte els croissants, no es podia menjar: que posin menys varietat, si volen, però hi ha d'haver uns mínims de qualitat. El mateix amb els pastissos industrials de la zona de postres. Tots aquests detalls fan desmerèixer molt el famós Brunch Barceló Raval.


Amb tot, us animem a assistir-hi i a dir-hi la vostra! El local val molt la pena, és preciós. També hi ha un DJ en directe que posa música molt relaxant. A més, podreu fer el brunch llegint tranquil·lament la premsa (tenen diaris per a tots els gustos).

Vista general amb el DJ

I sobretot sobretot, no deixeu d'agafar l'ascensor i pujar a la terrassa 360º, que ofereix unes vistes de Barcelona úniques (si fa bon temps, us hi podeu endur el còctel). Només per això, el Barceló Brunch ja val la pena.




Info pràctica

On és?
Hotel Barceló Raval ****
Rambla del Raval, 17. Raval. Barcelona.

Horari
Cada diumenge, de 12h a 16h

Preu
25 euros per persona





1 comentari:

  1. La veritat és que tenia ganes d'anar-hi i ho farem igualment, crec q igualment val la pena...

    ResponElimina