dimecres, 12 de juny de 2013

Tonka (brunch)

Els dies especials, ve de gust fer coses especials. Per exemple, llevar-se un dissabte al matí, mandrejar unes quantes hores per casa i, després, anar a fer un brunch al Tonka, situat en un dels barris de Barcelona que més s'està posant de moda, Sant Antoni, a tocar del Paral·lel.
Podreu triar entre seure a la terrassa o en una de les tauletes encantadores del local, decorat amb molt de gust: Primer, triem alguna cosa per beure. En aquest cas, dos sucs de taronja naturals, acabats de fer. I alguna cosa salada: a la carta ens ofereixen crear el nostre plat a partir de diversos ingredients: ous ecològics (cuinats a gust del client), salsitxes bio, salsitxes de tofu bio, bacó fumat bio... 


Nosaltres vam optar pels ous acompanyats del mini wok de verdures i de les delicioses patates rostides al forn:


Com que el Tonka també és restaurant, podeu ampliar el brunch amb qualsevol dels plats de la carta estàndard.


En aquest cas, vam triar una coca de tomàquets rostits, mozzarella i pesto d'espinacs i avellanes. Sense paraules...I la carta del brunch acaba amb una bona selecció de tes bio i cafès i, és clar, el toc dolç imprescindible...Després d'anar a veure el mostrador, vam deixar-nos temptar pel cheesecake i pel pastís de Nutella, tot i que tots els altres (carrot cake, brownie...) feien molt de goig!Cal dir que els diumenges Tonka ofereix un brunch de bufet lliure per 12 euros, que té molt èxit i que sempre omple el local.
Finalment, per als que tingueu criatures, Tonka és un dels espais de Barcelona que surt a la guia Mamaproof, és a dir, un lloc molt preparat per acollir i entretenir els nens amb un bon espai de joc!


 Info pràctica

Tonka
http://tonkabar.com/ 

On és? 
c/ Marquès del Campo Sagrado, 27. Sant Antoni, Barcelona.

Horaris
Dimarts-Divendres: 12:00h-24::00h
Dissabte i Diumenge: 10:00h-24:00h

Preus
Suc de taronja natural: 2,5 euros
Plat amb patates rostides (3 euros), verdures al wok (3 euros) i ous bio (3 euros): 9 euros
Coca de tomàquets i mozzarella: 8 euros
Porció de pastís: 3,5 euros
Cafè amb llet o cappuccino: 1,50 euros (llet de vaca bio o llet de soja ecològica)
Tes i infusions bio: 2 euros

Cap comentari:

Publica un comentari