diumenge, 17 de febrer de 2013

Brunch & Cake Barcelona

Fa temps us vam parlar del Cup & Cake Barcelona. Avui us volem parlar del seu germà petit, o gran, segons com es miri: el Brunch & Cake.


D'una banda, ofereixen el mateix que el Cup & Cake Barcelona, és a dir, local modern, estil newyorker, ambient cool... i l'oportunitat de fer un bon berenar, amb un excel·lent cupcake.
De l'altra, aquest local ofereix també un servei de cuina non-stop, amb una àmplia carta d'entrepans originals, amanides delicioses i tots els plats necessaris per fer un bon brunch qualsevol dia de la setmana, un àpat lleuger al migdia o un soparet al vespre (tanquen a les 22h).

Nosaltres vam optar per una amanida de brots tendres i fruites de temporada, amb fruits secs i acompanyament de pa de coca:


A continuació, un entrepà suculent! Amb brie, ceps confitats, ceba caramel·litzada, espinacs, nous... una combinació única! I amb pa de coca:


Finalment, entre totes les comensals vam compartir un cheesecake al més pur estil NY...I dos cupcakes dels més clàssics: el de Red Velvet (gerds i cacau) i el de galeta Oreo...


En resum, un lloc molt recomanable!


On és?
Brunch & Cake
Enric Granados, 19
http://www.cupcakesbarcelona.com/

Horari
Dill-Div: 9:30 - 22h
Diss-Dium: 10h - 22hPreus
Amanida (molt generosa): 8,45 euros
Entrepà: 6,90 euros
Porció pastís: 4 euros

Cupcake: 2,5 euros
Aigua 0,5l: 1,60

Cap comentari:

Publica un comentari