dimecres, 21 de març de 2012

Ara que ve la primavera: DelaCrem!


Ara que ve la primavera, començaran a unflar-nos amb anuncis de gelats (amb la gràcia que els caracteritza), cosa que, junt amb la calor, ens aboca a una necessitat difícil d'explicar a buscar qualsevol parada de gelats per fer-nos-en un.Tot això et deixa de passar quan poses un peu a DelaCrem. Aquesta gelateria té uns gelats artesans de gran qualitat que et llevaran les ganes d'aturar-te a cada parada de Frigo, alhora, que et mantindrà el desig gelater tot l'any, sempre que no vinga una onada de fred siberià.


El gelater, un italià que viu a Barcelona, elabora gelats de molts tipus, i mai no deixa de sorprendre't ja que de tant en tant prepara nous gustos segons la temporada de la fruita, per exemple. Trobareu un immillorable gelat de nocciola (avellana), un original mel i mató o un gelat de festuc ben diferent. Que quin tipus de gelat és? Evidentment italià: cremós, gustós, sense rastre de gel. I servit amb unes galetes goloses i amb una quantitat raonable. I un preu adequat. Voleu més elogis? Una atenció que s'agraeix, un local petit però amb encant i amb un munt de cafès i pastissos per a triar.Sens dubte, la millor manera de donar la benvinguda a la primavera!

Qualitat-preu: 10

Referència:
DelaCrem
C/Enric Granados, 15-17
08007 Barcelona

2 comentaris:

  1. Jo corrobore el post, però també et recomane que et deixes caure per la gelateria italiana de Plaça Revolució (Gràcia), la que fa cantó amb Ramon i Cajal.
    Sóc "fan" del gelat de xocolata amb avellana i el de canyella especialment. Ja em diràs què tal!

    ResponSuprimeix
  2. En dono fe, deliciós, deliciós, deliciós... Fins i tot un simple cafè amb llet, o tot un caputxino, el serveixen amb un detallet dolç... I si a més demanes algun dels molts pastissos o bé una mica de gelat... mmmmm!

    ResponSuprimeix