divendres, 4 de gener del 2013

Pudding, una cafeteria única!

Avui us presentem un LLOC ÚNIC a Barcelona. La decoració d'aquest local és increïble, de conte de fades. No us en parlo més perquè és millor que us sorprengueu quan hi aneu.

Si l'espai és deliciós, el que hi serveixen no té nom...! Tenen una gran varietat de pastissos fets per ells, com el de nous amb caramel, el carrot cake, el cheese cake, el de crema de llimona, el pastís estil tradicional de peres (el típic que fan les àvies a les pel·lícules americanes), el brownie...

Com podeu veure, vam tastar el de nous (fletxa blava), el de pastanaga (fletxa vermella) i el de peres (fletxa verda). Tots eren espectaculars, però el de pastanaga és, simplement, perfecte, i mira que era el primer cop que en menjava!!



També tenen moltíssimes coses salades, tot i que no ho vam tastar: quiches, entrepans de tots els gustos i mides...

Per acompanyar, tenen una bona selecció de tes (incloent els de la casa Kusmitea, excel·lent) i una extensa carta de cafès (amb possibilitat de llet sense lactosa, per exemple).

La vaixella (gots, plats, tasses, coberts...) també és molt original, en la línia del local. 


I la sorpresa final... Potser no us ho creureu, però resulta que és una cafeteria adultfriendly, és a dir, pensada especialment per a nens. La veritat és que no ho sembla, i almenys els caps de setmana és ple de persones de totes les edats!

La qüestió és que hi ha tot un pis per deixar-hi la canalla.


Es veu que fan diferents activitats: Projeccions, Ipad2, Pissarra gegant... Vigilen les criatures abans i després de l'escola, segons si reserves esmorzar o berenar, i també els acompanyen o recullen. Fins i tot, per als que ho vulguin, han creat un sistema de pagament exclusiu (com una targeta que els pares carreguen) perquè els nens siguin autònoms. De tots aquests serveis en trobareu més info al seu web: http://www.wepudding.com/cat/



Info pràctica

On és?
c/ Pau Claris, 90. Eixample Dret. Barcelona

Horari
Dill-Div 8h-22h
Dis 9h-21h
Diu 10h-20h

Web 
http://www.wepudding.com/cat/index.php

Preus
Tall de pastís (porció generosa): 4 euros
Cafè amb llet: 1,50 euros

2 comentaris:

  1. Quin lloc més encisador! llàstima que em quedi poc a ma!!!!

    M'ha agradat passar pel teu bloc. I referent a la pregunta de les galetes especiades em sembla que en surten entre 50 i 60.

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina