divendres, 1 de febrer del 2013

Keik Cafè

Avui us volem parlar del Keik Cafè, un dels nostres llocs preferits de Barcelona. Ideal per anar a berenar. O a fer un sopar lleuger acompanyat d'unes postres delicioses i úniques. En un d'aquells carrers de la zona alta que sembla que no tinguin vida, de sobte descobrireu, als baixos d'un bloc de pisos, un lloc deliciós.





Sempre hi havíem anat a berenar, i ja entendreu per què. Però aquest com va decidir menjar alguna cosa salada i passar després als dolços. Vam demanar una hamburguesa Keik (amb salsa de xampinyons, ceba caramel·litzada, formatge emmental, enciam i tomàquet; amb un pa deliciós i servida amb patates al forn) i un original plat de provolone amb cirerols (tomàquets cherry) i pa de pita. Tot deliciós.




També tenen una gran varietat d'amanides (com la de formatge de cabra arrebossat amb fruits secs, enciam mesclum, avellanes caramel·litzades, figues i vinagreta d'oli de nous i mel d'auró), o plats calents com els Ravioli Caprese (farcits de mozzarella, tomàquet i alfàbrega sobre una crema d'albergínia, acompanyants de tomàquets secs i olivada).

I anem a la part més interessant, la que no us podeu perdre sota cap concepte: els pastissos del Keik Cafè!! Hem de confessar que ens va costar moooolt triar, i després de molt pensar-nos-ho vam optar per un crumble de poma acompanyat de gelat de canyella...



I, a continuació, vam gaudir del que, per a nosaltres, és el pastís estrella: el Keik d'Arequipe, un imponent pastís de xocolata farcit de dolç de llet i decorat amb perles de xocolata cruixents (Valrhona). No tenim paraules per descriure-ho:



En definitiva, el pecat d'aquest lloc és que, quan entres, el primer que veus és la fantàstica vitrina plena de les delícies que t'estan esperant:



Carrot cake i vasets de tiramisú.

Vasets de crema amb gerds i  caramel torrat; altres varietats.

Cheesecake

Keik d'Arequipe (molta xocolata acompanyada de dolç de llet)

On és?
Keik Cafè
Doctor Fleming, 21. Sarrià-Sant Gervasi, Barcelona
http://www.keik-bcn.com/

Horari
Dill-Div: 8:30 - 00:30
Diss-Dium: 9:30 - 01:30

Preus
Hamburguesa: 14,25 euros
Amanides: a partir d'11 euros
Keik d'Arequipe: 5,45 euros
Crumble: 5,95 euros


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada