diumenge, 30 de juny del 2013

Gut (restaurant)

Feia dies que ho teníem pendent. Hi havíem passat per davant i ens havia cridat l'atenció: cuina amb productes ecològics i propers, un local preciós a la part baixa de Gràcia... I per fi hi vam fer cap. El Gut no és només un restaurant amb una carta esplèndida per als sopars, també us ofereix un menú de migdia excel·lent i és un lloc ideal per anar a esmorzar i a berenar. Nosaltres hi vam anar a la nit.

Els primers detalls ja van ser una premonició: un aperitiu deliciós i un pa de cereals per començar a fer boca.



A continuació, vam demanar uns gyoses de verdures, una mena de pastissets bullits farcits de verdures i acompanyats amb dues salses. Un plat amb un toc oriental molt marcat.



A continuació, un wok de verdures, molt aconseguit, i un brick de bolets i foie, igualment deliciós.





Finalment, va arribar l'hora de les postres. Sabent que el Gut és un lloc especialitzat en berenars, les postres havien de ser delicioses... I efectivament va ser així! Davant la llarga llista d'opcions que recitava el cambrer, vam decidir anar-ho a veure directament... La vitrina feia molt de goig! 


Vam deixar-nos aconsellar i vam demanar el pastís estrella de la casa, el de xocolata amb mascarpone. Un dels millors pastissos que hem tastat mai.



L'altre, el de formatge, acompanyat amb melmelada de tomàquet, també era excel·lent.


Com en la resta de plats, es notava l'autenticitat i qualitat dels aliments, la manera senzilla de treballar els productes. En definitiva, una troballa de les bones al barri de Gràcia. A més, tenen el certificat d'excel·lència de Tripadvisor, i això ja és un molt bon senyal!


Info pràctica
Gut
http://www.restaurantgut.com/

On és? 
c/ Perill, 13. Gràcia, Barcelona.

Horaris
Dilluns-Dijous: 13:00h-16::00h, 20:30-23:30
Divendres-Dissabte: 13:00h-16:00h, 20:30h-00:00h
Diumenge: 20:00h-23:00h

Preus
Pa i aigua 1,60 x persona
Gyoses de verdures 8
Wok de verdures 8,50
Brick de bolets i foie 11,50
Pastís xocolata mascarpone 4,80
Pastís de formatge 4,50
Copa de vi 4,20

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada