divendres, 14 de setembre del 2012

El Ciervo, a Viella. El frau de les estrelles


Quan un té la sort de fer vacances a l'agost, resulta que topa amb la desgràcia d'haver de compartir espais amb milers d'altres turistes afortunats. Per això, com a mínim, hom intenta triar un bon lloc on estar tranquil. En aquesta recerca d'hotels, allotjaments rurals i altres, no ens queda altra que confiar que un hotel de quatre estrelles serà bo i que un de dos no ho serà tant. I a partir d'això, i segons el pressupost, triar.
Tanmateix, això no és cert sempre. Per això us recomanaré unes troballes dolces al mig del Pirineu, on podreu fer nit i arredonir l'excursió.

A l'hotel de dos estrelles "El ciervo" de Vielha (Val d'Aran), he tingut la sort (i ara sense cursiva) de trobar un espectacular esmorzar dolç i salat que pot mirar de tu a tu qualsevol hotel de cinc estrelles:

La propietària de l'hotel, M. Jesús Onco, s'esforça perquè cada dia hi haja plats diferents, de dolços i de salats, per a sorprendre els clients. Més de 10 tipus diferents de plats salats formen un bufet d'excel·lència: xampinyons farcits, rotllets d'ou amb pernil i espàrrecs, creps de bolets, truita, pasta fullada de ceba caramelitzada amb melmelada de figa i foie, cous-cous de verdures, etc. Increïble, el mini poma al forn farcida amb foie: cruixent, potent i deliciós. Un 10.


Evidentment, tampoc faltaven els altres elements d'un típic esmorzar: pa amb tomaca, embotit, olis variats, remenats, sucs, cafès. I també tes. Sí, en plural, una varietat de més de 30 tipus diferents perquè el client mirés i remenés:
L'abundosa proposta salada no fa ombra a la pastisseria del Ciervo. De nou originalitat qualitat: crema catalana, sopa de peres amb menta, creps amb xocolata i taronja, pastís casolà amb melmelada, galetes, brioixeria variada (dònuts, croissants, ensaïmades, magdalenes, etc.). En aquest cas, l'excel·lència se l'emporta una copa de formatge i iogurt amb melmelada de fruites vermelles i groselles. Esclat de sabors!

Si em feu cas i hi aneu, no trobareu tot açò igual, perquè com he dit, la selecció de plats va canviant. Però us puc assegurar que seran plats igualment temptadors i sorprenents!!
PS: evidentment, no vam dinar.

C/ Sant Orenç, 3
Vielha
Val d'Aran
Qualitat-preu: 9,7

5 comentaris:

  1. I tant que això de les estrelles pot ser un frau: he buscat aquest hotel a tripadvisor i té la primera posició entre tots els hotels de la zona, per sobre de més d'un parador i de molts 5 estrelles. Ho podeu comprovar: http://www.tripadvisor.es/Hotels-g652139-Vielha_Catalonian_Pyrenees_Catalonia-Hotels.html

    ResponElimina
  2. Ja sé on m'allotjaré la propera vegada que vagi a la Vall d'Aran!! Gràcies

    ResponElimina
  3. Hola! de blog en blog veig que he fet una bona troballa! M'agrada passejar i descobrir coses noves, i si són de menjar encara millor! Gràcies per la recomanació d'aquest lloc, no anem gaire a la Val d'Aran però el tindrem en compte. Em sembla que de vegades els que tenen més estrelles perden el nord, i els que en tenen menys, tenen més personalitat! Guardo el blog a la llista per no perdre'l de vista. Fins aviat!

    ResponElimina
  4. HEM TORNAT A COPIAR ELS COMENTARIS PERQUÈ HEM ACTUALITZAT L'ENTRADA...

    ResponElimina